Hoe was jouw jaar?

Alweer bijna een jaar voorbij. Waar blijft de tijd? Hoe mooi is het dan om dit jaar te beschrijven in een aansprekend, persoonlijk verhaal. Een verhaal voor jezelf of om te delen met de mensen om je heen.

Praktische info
Wanneer?

Maandag 18 december: 19.00- 22.00 uur
Zaterdag 23 december: 10.00 - 13.00 uur 
Woensdag 27 december: 19.00 - 22.00 uur 
Zaterdag 30 december: 10.00 - 13.00 uur
Neem even contact op als je op deze data niet kunt, dan plannen we een extra bijeenkomst in.

Voor wie? Iedereen die plezier beleeft aan schrijven
Waar? Gouda

Achter de Vismarkt 1H

Kosten? 42,50

incl. BTW

Schrijf je verhaal van 2023!

Alweer bijna een jaar voorbij. Waar blijft de tijd? Het is voorbij gevlogen, maar als je inzoomt op het afgelopen jaar, dan is er toch meer gebeurd dan je in eerste instantie dacht. Hoogte- en dieptepunten. Het ene wat hoger of dieper dan het andere, maar bepalend voor de rest van je leven. 
Hoe mooi is het dan om dit jaar te beschrijven in een aansprekend, persoonlijk verhaal. Een verhaal voor jezelf of om te delen met de mensen om je heen.

Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met jouw verhaal van het afgelopen jaar. Door middel van schrijf- en andere creatieve oefeningen krijgt je verhaal vorm. We halen naar boven wat voor jou dit jaar belangrijk is geweest. Je deelt evt. je verhaal met de andere deelnemers voor feedback en we kijken naar de mogelijkheden om je verhaal in te zetten. Want je verhaal kán natuurlijk voor jezelf zijn, maar hoe leuk is het ook om anderen deelgenoot te laten worden van je belevenissen. Daarom kijken we ook naar het format waarin je je verhaal kunt presenteren. Whitepaper? Hardcopy, als bijlage bij je kerstkaart? Blogformat? Alles kan. Niets hoeft. Wat jij wilt!

Doe jezelf alvast deze special cadeau! 

Ik ken Hanny al bijna tien jaar, zij was degene die mij op weg hielp met LinkedIn. Hanny is een integere, creatieve, rustgevende, luisterende vakvrouw, iemand bij wie je je snel thuis voelt. Op bescheiden wijze vraagt ze door en laat je je bewust worden van je meer onbewuste drijfveren. Het blijft bij Hanny nooit oppervlakkig, ze helpt je de grotere lijnen, de ècht belangrijke dingen in je leven te ontdekken. Gewoon een heel prettig mens. De workshop “Schrijf jouw verhaal 2019” was een eye opener. Mijn jaar . . . vroeger werd dat een opsomming van dingen die ik had gedaan en meegemaakt. Met Hanny werd het een verhaal van wat mij ècht had beziggehouden en wat mijn werkelijke drijfveren waren - en zijn. Het was extra leuk om er tijdens de vele etentjes rond Kerst en Oud&Nieuw met anderen over te praten en een rondje “hoe was jouw jaar” te doen. Al was de kwaliteit van die gesprekken ‘anders’. Een super-tip, deze workshop! (E. Groot - deelgenomen december 2019)

Gisteren echt genoten van je workshop Hanny. In een korte tijd terugblikken op het afgelopen jaar en stilstaan bij belangrijke momenten. Als je nog de mogelijkheid hebt te gaan dit jaar, zeker een aanrader!
De gedachte: 'hoe zou ik me gevoeld hebben op 1 januari als ik wist dat het jaar zo zou gaan als het gegaan was' neem ik mee. In vertrouwen op naar 2020. Bedankt voor je fijne begeleiding Hanny. (E. Verhoef - deegenomen op 14 december 2019)

Het was echt superleuk om het jaar eens op verschillende manieren te bekijken. Ik heb nu heel veel tips en mogelijkheden om een mooie verhaallijn te maken. Écht een aanrader. (G. den Ouden - deelgenomen op 6 december 2018)