Schrijfpelgrimage

Een pelgrimage, misschien droom je daar al jaren van. Zo'n periode van reflectie, van avontuur, die een katalysator van een veranderingsproces in jezelf zou kunnen zijn. Afhankelijk van je uitgangspositie, je mate van openstellen en de tijd die je wilt besteden aan de tocht, kan het je zoveel brengen.

Praktische info
Wanneer?

Je start gelijk na aanmelding

Voor wie? Iedereen die behoefte heeft aan zelfreflectie
Waar? Vanuit je luie stoel
Kosten? € 55

Variant 1: €   55
Variant 2: € 150
Variant 3: € 300

Een pelgrimage regelen, doe dat maar eens! Vaak kun je, voor je werk of om andere redenen, niet zo lang weg. Of kun je de tocht fysiek niet aan. En in deze 'corona'periode is het al helemaal geen optie.

Een pelgrimage op papier biedt uitkomst! Je hoeft er in principe de deur niet voor uit. Door de (schrijf)oefeningen die ik je aanbied, kun je ervaringen oproepen. Door te schrijven kom je in beweging en komen je gedachten in een versnelling. En, je kunt jezelf een duidelijk doel stellen, waar je met volle aandacht naartoe beweegt. Een tocht dus vol avontuur…

Hoe dan?
Je kiest een vorm van pelgrimeren die bij je past. Welke vorm dat ook is, je krijgt hoe dan ook gedurende dertig dagen, élke dag een opdracht in je mailbox. 
Het voelt als een echte pelgrimage: vol mooie momenten, maar ook vol weerstand. Je gaat tegen vragen aanlopen. Past deze baan (nog) wel bij me? Ben ik gelukkig in mijn relatie? Doe ik de dingen die ik het liefst zou doen? Vragen die je opeens niet meer kunt wegdrukken. Je komt bij diepere lagen. Je luistert naar wat er in je leeft.

Na een gedegen voorbereiding, ga je op pad. Je zult genieten, maar ook verdwalen, af en toe een zijpad nemen, reisgenoten tegenkomen, en geregeld struikelen. De aankomst zal hoe dan ook een feest zijn.

Gun jezelf deze pelgrimage en start vandaag nog de voorbereidingen door je aan te melden.

Pelgrimage 1:
Je ontvangt gedurende dertig dagen elke dag een uitdagende opdracht in je mailbox. Je bepaalt zelf je snelheid van pelgrimeren. 

Pelgrimage 2: 
Je ontvangt gedurende dertig dagen elke dag een uitdagende opdracht in je mailbox. Zowel bij de start als de aankomst word je vergezeld door andere pelgrims. Twee dagdelen (bij start én bij aankomst) ontmoet je elkaar, doe je opdrachten waarna iedereen zelfstandig op weg gaat. En bij aankomst is het natuurlijk feest! Onderweg kun je elkaar, vrijblijvend en alleen als je daar behoefte aan hebt, tegenkomen in de besloten facebookgroep. 

Pelgrimage 3:
Zie pelgrimage 2, aangevuld met drie één-op-één coachingssessies van 1,5 uur, na dag 10, dag 20, en na aankomst.

 

 

Caminante, no hay camino, se hace camino al andar.

(Reiziger, er is geen pad, je moet het pad al gaande banen)

Antonio Machado