Boost je vriendschap

Hoe goed ken je je vrienden? Tijdens deze gezellige, verdiepende workshop ontdek je spelenderwijs nieuwe kanten van je vriend(inn)en of club-, groepsgenoten. 

Praktische info
Wanneer?

In overleg te plannen.
Zaterdag- of zondagmiddagen, maar natuurlijk kan daarvan afgeweken worden.

Voor wie? Iedereen die een vriendschapsgroep op een positieve manier beter wil leren kennen.
Waar? Gouda
Kosten? € 50 per persoon. Wat je daarvoor krijgt? Vanzelfsprekend het boek Grenslijn, alle materialen, hapjes en drankjes, maar vooral een middag vol plezier, gezelligheid en diepgang.

Hoe zou jij reageren als … ?
Binnen menig (vriendinnen)groepje werd deze vraag gesteld na het lezen van Grenslijn. Of was het juist een reden om het boek op te pakken.

Nadat mijn boek uitkwam kreeg ik van verschillende kanten te horen dat Grenslijn aanzet tot discussie en er geweldige gesprekken ontstaan. Niet alleen binnen vriend(inn)engroepen, maar ook in families, wandelclubjes en leeslounges.
Elkaar op een leuke manier beter leren kennen, je vriendschap een boost geven. Hoe leuk is dat! Daarom heb ik deze workshop ontwikkeld. Wil je eens wat anders met je clubje dan de gebruikelijke borrel of dat standaardetentje, boek dan deze workshop! Nét even anders, nét even wat meer diepgang in de gesprekken, nét even wat meer lol!

Ook al denk je elkaar al goed te kennen, tijdens deze workshop ontdek je nieuwe kanten van je vriend(inn)en of club-, groepsgenoten. 
Aan de hand van verschillende passages uit het boek kom je in beweging. Je wordt op een leuke manier uitgedaagd door middel van opdrachten en vragen. Zowel binnen als buiten. Je hoeft het boek zeker niet gelezen te hebben. We gebruiken het als middel om in gesprek te komen. Al hoop ik dat je daarna natuurlijk toch de moeite neemt het te lezen ;-).

Het is een workshop vol plezier, inspiratie en verdieping. Het geeft jullie onderlinge relatie in ieder geval een flinke boost. En wie wil dat nu niet?

Je kunt al met een klein clubje deelnemen. Ik hanteer een minimum van vier deelnemers.

Meld je aan dan neem ik contact met je op voor het vastleggen van een datum en tijdstip.

Ware vriendschap is de liefde voor de ander omwille van de ander -
Aristoteles