Vacaturetekst schrijven

In overleg virtueel en/of één-op-één (1,5 meter afstand) te volgen!
Je wilt een nieuwe medewerker aantrekken die het verschil kan maken. Die het werk op een verfrissende manier aanpakt. Zorg dan dat je, als werkgever, jezelf óók onderscheid. Door een aansprekende vacature op te stellen.

 
What do you want to do ?
New mail
Praktische info
Wanneer?

De training bestaat uit 2 dagdelen:

30 november en 14 december: 10.00 - 13.00 uur

 
What do you want to do ?
New mail
Voor wie? professionals in werving en selectie
Waar? Gouda

Achter de Vismarkt 1H

 
What do you want to do ?
New mail
Kosten? 250,-

excl. BTW

 
What do you want to do ?
New mail

Zeg nu zelf. Op welke functie solliciteer je het liefst? Op eentje die in de vacaturetekst  gortdroog beschreven wordt en waarvan je er dertien in een dozijn aantreft op de vacaturesites? Of eentje die je doet lachen, die je raakt. Waarbij je denkt: Ja, bij dat bedrijf wil ik werken!

Bij het schrijven van een goede vacaturetekst komt nogal wat kijken. Zeker als je je wilt onderscheiden van de massa. Daarom starten we de training met het achterhalen voor wie je schrijft, wat je (als bedrijf) wilt uitstralen, wat je wilt bereiken met je vacaturetekst.
Als dat duidelijk is gaan we aan de slag met het daadwerkelijke schrijven. We oefenen verschillende stijlen. Van degelijk en zelfs wat saai, tot populistisch en over-the-top. En alles daar tussenin. Je ontwikkelt een stijl die bij jou en je bedrijf past. Na dit dagdeel krijg je wat opdrachten om binnen je organisatie mee aan de slag te gaan.
Het tweede dagdeel schrijven we vooral. En zorgen we voor heel veel inspiratie voor je vacatureteksten. We borduren voort op je stijl en boren je creativiteit flink aan met aansprekende en doeltreffende opdrachten. 

Na afloop van de training ben je verbaasd over jezelf. Want jij bent het die dan, zonder al te veel moeite, de vacatureteksten van je organisatie kunt schrijven. Op een manier die de juiste, gemotiveerde kandidaten aantrekt.

Aan de slag? Meld je dan aan. Ook als je de training liever één-op-één of inhouse volgt. 

 
What do you want to do ?
New mail

 

 
What do you want to do ?
New mail