Uitgeverij Klare Taal

Wil jij je boek ook echt uitgeven? Uitgeverij Klare Taal helpt je bij het hele proces. Van redactie tot marketing. En van vormgeving tot de keuze van de juiste drukker. 

Het schrijven van een boek kost je bloed, zweet en tranen. Je steekt er je ziel en zaligheid in. En als het dan af is en je wilt het publiceren, dan begint het pas echt. Je hebt een uitgever/begeleider nodig voor de eindredactie en het hele uitgeefproces, een vormgever, een drukker. Je moet een marketingplan maken en uitvoeren voor de nodige publiciteit. En je hebt verkooppunten nodig anders kan niemand je boek kopen. 

Al deze noodzakelijke schakels kosten geld. Uitgeverij Klare Taal helpt je bij het maken van de juiste keuzes die passen bij het doel van je boek. Zodat je vooraf ook duidelijkheid hebt over de kosten en je (mogelijke) inkomsten. 

Wil je meer weten? Maak dan een afspraak voor een oriënterend gesprek.

Eerlijke prijs

UItgeverij Klare Taal vindt het raar dat de maker van het product  - de schrijver zelf -  als laatste aan de beurt komt als het gaat om de verdiensten. Natuurlijk moeten de kosten eerst worden terugverdiend maar dan nog. 
Een partij als bol.com steekt bijna de helft van de verkoopprijs in eigen zak! Dan blijft er nog maar weinig over. 

Daarom kijken we samen met jou ook naar andere verkoopmogelijkheden waardoor de kosten sneller worden terugverdiend en er meer ruimte komt voor een eerlijke vergoeding voor jou.

Collectie

Uitgeverij Klare Taal is in juli 2019 van start gegaan. 

Met vleugels van was

25,-

Bestellen Meer over het boek