Schrijf een liefdesbrief

Valentijnsdag leent zich bij uitstek om eens stil te staan bij je geliefden. Dat kan je partner zijn, je vader, een vriendin, maar ook jezelf of wie dan ook. Schrijf hem of haar (of jezelf) eens een fantastische brief!

Praktische info
Wanneer?

Zaterdag 10 februari:
Start 10.00 uur
Einde: 12.30 uur

Woensdag 14 februari
Start: 19.00 uur
Einde: 22.00 uur

Voor wie? Iedereen die plezier beleeft aan schrijven
Waar? Gouda

Achter de Vismarkt 1H

Kosten? 30,-

incl. BTW

Valentijnsdag

Valentijnsdag is hét moment om degene waar je zoveel van houdt in het zonnetje te zetten. Doe dat dit jaar eens door middel van een ouderwetse liefdesbrief. Ook al ben je al jaren bij elkaar (of juist als je al jaren bij elkaar bent), is het geweldig om je partner te laten weten hoeveel je nog steeds van hem of haar houdt. Maar je kunt de brief  ook aan jezelf schrijven. Misschien verdient je vader wel een mooie brief. Of je zoon, je dochter, je vriend of vriendin. Het is aan jou.

Tijdens de workshop krijg je allerlei tools om een hartverwarmende, ontroerende, grappige liefdesbrief te schrijven. Eentje die helemaal bij jou past en waarmee je een ander zo gelukkig gaat maken. Schrijf de brief met pen en papier. Of tik hem ouderwets uit op een mechanische typemachine. Valentijnsdag is op voorhand geslaagd na het volgen van deze special.