Partners en samenwerkingen

Niets leuker dan samenwerken. Zeker met de professionals die je hieronder aantreft. De ervaring en kennis die zij op hun werkgebied meebrengen zorgen voor nog meer verdieping, kennis en vaardigheden voor jou! Ik stel ze graag aan je voor: 

Caroline Haan

Caroline Haan

Caroline is altijd op zoek naar het verhaal achter de persoon en helpt je om je verhaal met zelfvertrouwen te presenteren. Daarbij maakt zij onder andere gebruik van kleur en kleding. Kleren maken immers de man. En de vrouw. Het motto van haar bedrijf Your Style | ID is niet voor niets: "jouw unieke kracht in beeld".  

Francis Frionnet

Francis heeft als levensmotto mensen (terug) te zetten in hun kracht. Als fotograaf achterhaalt hij je verhaal. En maakt daarom niet zomaar een foto, maar prachtige portretten die daadwerkelijk laten zien wie je bent. Als onderdeel van het team van Mijnverhaalinklaretaal verschijnt Francis op het moment dat je verhaal ondersteund moet worden door mooie, professionele foto's.

 

Francis Frionnet

profielfoto Leo Wolff

Leo Wolff


Als marketingspecialist, tekstschrijver en websitebouwer voegt Leo veel toe aan de producten van Mijnverhaalinklaretaal. Vanzelfsprekend kennis en kunde. Maar tijdens de trainingen zul je vooral kennis maken met zijn creativiteit, out-of-the-box-denken en originaliteit. Hij weet als geen ander hoe dit voor je kan werken.

 

Gwen den Ouden

Gwen is co-trainer bij de special 'Liefdesbrief schrijven'. Zij kwam met het idee om een special rond Valentijnsdag te maken. En bood gelijk, volop geinspireerd haar hulp aan. 

profielfotot Gwen den Ouden

profielfoto Janine de Widt

Janine de Widt

Janine is stem- en spreekcoach. Ze maakt werk van je stem en is daarom zo'n toegevoegde waarde  voor de training 'Mijn verhaal in klare taal'. En eigenlijk ook voor alle andere trainingen waar het op spreken en presenteren aankomt. Zij zorgt ervoor dat je stem in topconditie komt en blijft. Dit doet zij door met jou te werken aan bijvoorbeeld je houding, adem, uitspraak, intonatie, articulatie, toonhoogte en timbre. 

Loes Vork

Een boek schrijven is een flinke klus. Tijdens het begeleidingstraject van het schrijven van je boek, zou het zo zonde zijn als al je harde werken stopt zodra je boek verschenen is. 
Loes Vork van Vork Communicatie is communicatie- en social mediadeskundige en van grote waarde bij het in de markt zetten van je boek. Zij is creatief en origineel. En bedenkt samen met jou en mij de leukste en effectiefste manieren om je boek de bekendheid te geven die het verdient. En op een manier die bij jou past.