Hanny Schoonderwoerd, aangenaam.

Hanny Schoonderwoerd

Iedereen heeft een verhaal. Het ontdekken van dat verhaal, van dat wat iedereen uniek maakt en hen onderscheidt van de ander, is altijd een rode draad geweest in mijn werk. Ook jouw verhaal is het vertellen meer dan waard!

Ik zet mijn verhaal graag in om je verder te helpen in je profilering. Bijvoorbeeld in je zoektocht naar werk of jezelf laten zien en horen op je werk. Maar ook om je product aan de man te brengen, om je te helpen met je presentatie, je speech, je lezing. En natuurlijk bij het schrijven van je boek. Het gaat erom dat je je niet kleiner voordoet dan je bent. Dat je je laat zien op een manier die bij jou past!

Mijn eigen verhaal vertel ik het liefst in blogvorm. Maandelijks verschijnen er daarom meerdere persoonlijke blogs. Ook kun je me volgen in het proces rond het schrijven van mijn eerste boek. Lees deze gerust als je meer over me te weten wilt komen.

Loopbaancoach
Ook als loopbaancoach achterhaal ik je verhaal. Wie ben je? Wat wil je? Wat kun je? En hoe ga je dat bereiken? Wil je meer weten over een loopbaantraject, kijk dan eens op vivier.nl. 

 

Recente blogs