Samenwerken

Publicatiedatum: 12-11-2018  | Trefwoorden: aangenaam, samenwerken

Samen met Caroline Haan werk ik aan de ontwikkeling van een online leeromgeving, een zogenaamde OLO, over introversie. Hoe vertel jij, als introvert, je verhaal? Hoe pak je je podium?


Samenwerking

Over de professionals met wie Caroline samenwerkt, plaatste ze vandaag een blog.

Het onderdeel over onze samenwerking: 

Ik heb gemerkt dat ik dolblij wordt van samenwerken met anderen dus dat doe ik nu ook veelvuldig. Samen met Hanny Schoonderwoerd werk ik aan een onlinetraining over introversie. Een training waarbij je tips en tools krijgt hoe je de spotlight kunt pakken. Juist voor mensen die zichzelf wat introverter voelen. Want hoe laat je meer van jezelf en vooral van je kwaliteiten zien wanneer je het prettiger vindt om wat meer op de achtergrond te functioneren. Terwijl het voor je bedrijf of je werk belangrijk is om wat zichtbaarder te zijn. Zeker als je hier ook aan wilt werken in vanuit een drang naar persoonlijke groei en meer zichtbaarheid.  Binnenkort vertellen we meer over deze training en onze eigen weg daarnaartoe

Top om met zo'n fijne en professionele vrouw samen te mogen werken!